zaterdag 29 december 2012

Christmas Hug

Kijk nou, wat een lieverd! Dit stempeltje doet me aan m'n neefje denken, die kan ook zo enthousiast lachen. Het is een digi van Whiff of Joy en toen ik 'm zag moest 'ie op een kerstkaart voor m'n zusje. Omdat ik de kaart toch persoonlijk gegeven heb, kon ik me lekker uitleven. Een grote strik met lint van Xenos, een bloementoef met grote en kleine besjes van Action en bloemen. De stans is ook van Whiff of Joy en het tekststempeltje van Action. Als designpapier heb ik een velletje van Magnolia gebruikt. Het afdrukje heb ik natuuurlijk weer gekleurd met m'n Spectrum Noir markers en ik heb m'n snowmarker gebruikt voor de sneeuw.

Met dit kaartje wil ik graag meedoen aan challenge #144 van Whiff of Joy, aan challenge #46 van Addicted to stamps en aan de Spectrum Noir Challenge 'Winter Blues'.

5 opmerkingen:

jolanda zei

prachtig kaartje

marion zei

Wauw, wat een lieverd is die Henry toch en wat heb je hem schitterend op je kaartje verwerkt, prachtig meis. Superleuk dat je meedoet bij WOJ, Liefs, Marion

Marijke en Chantal zei

Jaaa ze zijn zo leuk de afdrukjes van Whiff of Joy! En wauw wat een gave grote strik, mooi gemaakt! Je bloemtoef is prachtig!

Groetjes, Marijke

Inge zei

Wat een ontzettend leuke en vrolijke kaart Annelies, en hee die besjes van de Action wat een goed idee!

Julie zei

Gorgeous card - love all your embellies! Thanks for joining in our Snow Challenge at Whiff of Joy Challenges, Juliexx