maandag 22 oktober 2012

Christmas wishes to Rudolph

Pff, waar blijft de tijd. Inmiddels is de maand oktober bijna voorbij en is mijn vorige kaart alweer 2 weken geleden. Het is dan ook hoog tijd dat ik eens wat kerstkaartjes ga maken en dit is er één van. Ik vind de foto niet echt gelukt. Een paar keer geprobeerd, maar beter wordt 't niet. De kleuren blijven wat flets.

Het kaartje heb ik gemaakt naar de sketch van Christmas Challenges en voor mij was 't wel een uitdaging. Meestal gebruik ik niet zo veel laagjes op m'n kaart. Het was even zoeken en schuiven, maar het is gelukt. Het stempeltje is van Marianne Design en heb ik gekleurd met Spectrum Noir markers. In combinatie met z'n sjaal lijkt Rudolph's neus wat oranje (ik denk dat ik de kleuren van de Spectrum Noirs die ik nog niet heb maar gauw op m'n verlanglijstje moet zetten ;-)). Het papier is van Kruidvat, de pareltjes van Action, net als het tekststempeltje. Dat heb ik gestempeld op een hart van kraft.

5 opmerkingen:

Wilma zei

Hoi Annelies,
Leuk dat ik je weer eens tegenkom :-)
Je kaartje is hartstikke gaaf geworden!!
Leuk dat je meedoet aan de challenge bij CCWS en graag tot de volgende keer!
Groetjes, Wilma

Angélique zei

Je hebt er een superleuke kaart van gemaakt, ondanks dat je normaal niet zoveel laagjes gebruikt :)
Wat betreft de Spectrum Noirs... die zijn echt geweldig en als je éénmaal een kleur mist, wil je ze gewoon allemaal *LOL*
Er is nu ook een superhandig opbergsysteem te verkrijgen voor de markers en moet zeggen dat dit dé ideale manier van opbergen is.

Bedankt voor het meedoen bij CCWS en we hopen dat je de volgende challenge weer mee zult doen :)

*hugs*
Angélique - DT CCWS én Spectrum Noir :)

jolanda zei

mooi kaartje

Inge zei

Wat een schattige kaart Annelies, lief die wiebeloogjes en dat neusje zo vind ik juist grappig!

Marijke en Chantal zei

Ik vind je kaartje leuk en vrolijk met Rudolf met zijn rode neus en wiebelogjes. Leuk al de verschillende laagjes, hou daar wel van
Groetjes, Marijke en Chantal