vrijdag 2 augustus 2013

Birthday wishes

Wat is het warm, hè? Vandaag doe ik niet zo heel veel. Zelfs van 't knutselen krijg ik 't al warm, al dat heen en weer geloop tussen de kast en de knutseltafel.
Dit kaartje maakte ik van de week al voor mijn collega, die vandaag jarig is. Ik zag de te liften kaart bij de Lift Challenge en vond 't een leuk idee, al die vierkantjes. Al heel lang geleden kocht ik bij Action een setje met hele kleine stempeltjes en die kwamen nu goed van pas. Het papier komt weer uit de Build a Card-kit van Bij Oma Dee, het tekststempeltje is van Marianne Design. De pailletten vond ik in de opruiming bij Kruidvat, een zakje vol verschillende maten en kleuren. Ik was er blij mee...;-).

Ik sluit m'n computer weer af en ga nog even verder met de andere knutselspulletjes die ik bij Kruidvat kocht, ook in de opruiming. Nog een fijne dag!

4 opmerkingen:

M@rjan zei

Superleuke en feestelijke kaart n.a.v. de challenge! Wat een gave stempeltjes, die kwamen goed van pas nu. Dank je wel voor je deelname! En wat leuk dat je ondanks die warmte toch mee doet! Want wat is het pffffffffff!!!

Cornelie zei

Jeetje wat een grappige leuke kleine stempeltjes zijn dat! Goed voor deze challenge. Leuk gedaan, en fijn dat je meedoet met LC!

Nadine zei

Wat een schatje! Zulke lieve kleine stempeltjes, leuk! Bedankt voor het meedoen met de liftchallenge!

De hobby droom zei

wat een mooie kaart en wat een leuke stempeltjes.wij zijn gelijk volger geworden'
kom je ook een keertje bij ons langs?lijkt ons gezellig.

lieve groetjes,de hobby droom.