woensdag 14 november 2012

Daisy op de fiets

Eindelijk weer eens wat tijd om te knutselen en te bloggen. Het was een hectisch week vorige week met lange dagen cursus. Ik heb m'n knutseltafel erg gemist. Maar vandaag ben ik lekker vrij, dus heb ik heerlijk een kaartje zitten maken.
Voor de wedstrijd bij Bij Oma Dee is het thema rood-wit-blauw, in het kader van het 1-jarig bestaan van de winkel. Gefeliciteerd, Miranda. Dat er nog maar vele jaren mogen volgen. Ik heb voor mijn kaartje het Marianne Design - Dutch Design papierblok tevoorschijn gehaald en wat is er nou Nederlandser dan Daisy op haar fiets. Ik vind het echt een schattig stempeltje, heb je het muisje gezien dat op haar bagagedrager zit?

Het afdrukje heb ik gekleurd met Spectrum Noir markers, ik ben nog druk aan het oefenen met het maken van schaduw. Vooral met de donkere kleuren vind ik dat wel lastig. Ook het haar van Daisy vond ik wel een uitdaging. Zo'n groot vlak. Maar over het eindresultaat ben ik best tevreden.

Met dit kaartje wil ik ook graag meedoen aan de Spectrum Noir Challenge - Flowers

6 opmerkingen:

sandra_w zei

Wat 'n superlief kaartje Annelies! Inderdaad 'n schattig stempeltje en je hebt ook heel mooi ingekleurd! Top!!
Gezellig dat je meedoet met de challenge van Bij Oma Dee!!

Ilonka zei

Wat een superleuke kaart en een ontzettend leuk stempeltje

Groetjes Ilonka

Miranda Staring zei

Hoi Annelies,

Wat een leukerdje! Vind de stempeltjes van Don & Daisy zelf altijd erg leuk, dus dit is een topper wat mij betreft. Dankjewel voor je felicitatie en ik vind het superleuk dat je mee doet met de challenge.

Groetjes,
Miranda

Marijke en Chantal zei

Wat een leuk afdrukje en dat muisje op de bagagedrager, superrrr. Mooi kleurwerk!

Groetjes, marijke

Cornelie zei

Wat een leuk en typisch Hollands kaartje! Erg leuke afbeelding.
Erg leuk dat je mee doet bij Oma Dee!

Inge zei

Geweldig leuke combi het rood, wit, blauw met het fietsende meisje inderdaad nederlandser kan niet;-) En geweldig mooi ingekleurd, donkere kleuren zijn ook best lastig hoor! Leuk dat je meedoet met de wedstrijd :D