zaterdag 11 augustus 2012

Anyone for Anya: Flower Power

Zo, eindelijk weer eens een berichtje. Ik heb de laatste tijd niet veel geknutseld. En als ik al met een kaartje mee wilde doen aan een challenge, was ik te laat. De kaartjes zal ik nog wel op m'n blog plaatsen, ze zijn in ieder geval weer mooi klaar voor de  voorraad.

Dit kaartje heb ik gemaakt voor de challenge van Anyone for Anya?. Daar is de uitdaging dit keer 'Flower Power'. Ik dacht zo dat dat wel is gelukt. Ik heb 'Fleur Anya' gebruikt en haar ingekleurd met Derwent. Haar bloemenhaarband heb ik gepaperpieced. Het papier komt uit een blokje van Action, de bloemen zijn van Kruidvat. Het stiksel heb ik dit keer met de naaimachine gemaakt.

Nog een fijne avond en hopelijk tot gauw!

2 opmerkingen:

Corrie zei

Ik miste je al Annelies ,ik dacht die is lekker op vakantie,maar niet dus.Je hebt wel weer een schattig kaartje gemaakt zeg,het stempeltje is ook zo lief de bloemen zijn er ook heel mooi bij.Gelukkig ben je nu op tijd zodat je schattige kaart mee kan doen
Fijn weekend groetjes Corrie

Marijke en Chantal zei

Hoi Annelies,

In de zomer freubel ik ook minder, lekker even genieten van de vrije tijd. Maar nu laat een heel fleurig kaartje zien. Past bij het weer van vandaag:)

Fijne zondag,
Marijke en Chantal