dinsdag 29 januari 2013

Kaarsjes


Jammer dat de sneeuw alweer weg is. Voor dit stempeltje dan, hoor. Ik vind het ook wel weer prima om gewoon te kunnen fietsen naar het werk.
Dit potje met waxinelichtjes heb ik gemaakt voor challenge #72 van Marianne Design. Het is een leeg jampotje met een gehaakt dekseltje, gevuld met rode lichtjes Het label is van My Favorite Things. De labelstans die ik heb van Marianne Design vond ik net wat te klein voor het afdrukje. Het takje is wel een creatable van Marianne Design, net als het tekststempeltje. Het is een deel van het tekstje 'kadootjes kaarsjes kerst'.
Ik heb het afdrukje gekleurd met mijn Derwent potloden, ik zag ze weer zoveel voorbij komen dat ik op het spontane idee kwam om ze ook weer eens te gebruiken ;-).

maandag 28 januari 2013

Sweet Holiday Wishes

Pff, het is alweer bijna bedtijd. Daarom ga ik snel dit kaartje plaatsen, opruimen en lekker slapen. Een korte post dus. Ik heb mijn kaartje gemaakt naar aanleiding van de sketch bij Christmas Challenges. Het mooie papier is van Authentique en ik heb het gecombineerd met kraft. Het afdrukje en het tekstje is van een a la Modes van My Favorite Things. Ook het label en de stans waar het tekstje op gestempeld staat is van My Favorite Things. Het is mijn eerste kerstkaartje van het jaar, op naar de volgende...

zaterdag 26 januari 2013

Happy Birthday

Eindelijk weer tijd en zin om een kaartje te maken en te plaatsen. Ik ben een aantal dagen ziek geweest en ik had echt geen zin om te knutselen. Gelukkig ben ik beter en heb ik weer een kaartje gemaakt.

Dit meisje is Sweet Birgitta van CC Design, ik heb haar gekleurd met m'n Spectrum Noirs. Het tekstje is van My Favorite Things.Voor de uitdaging bij Elke kaart een feestje heb ik strookjes papier van Basic Grey 'Hello Luscious' gesneden en op de achtergrond geplakt. Verder heb ik mijn Fishtail Flags Dienamic en de Sentiment Strips Dienamic gebruikt. Met een stiksel en plakparels van Action is dit kaartje klaar.

Met dit kaartje wil ik graag meedoen aan de challenges van:
Elke kaart een feestje #151: Strookjes papier
Anyone for Anya?: January sketch

maandag 7 januari 2013

Ballonnen

Mijn goede voornemen is nu al gebroken, ik ga weer op het laatste moment een kaartje plaatsen. Dit kaartje heb ik gemaakt met designpapier uit een blokje van Action. Ik heb aan een stukje scoubidou-touw waterballonnen geknoopt. Tilda staat op een tag van My Favorite Things en ik heb haar gekleurd met m'n Spectrum Noir markers. Op haar ballon heb ik Glossy Accents gedaan en je kan 't zelfs een beetje op de foto zien ;-).

Met dit kaartje wil ik graag meedoen aan de volgende challenges:
Elke Kaart Een Feestje #148: Schets + ballonnen
Simply Magnolia: Party Time / Balloons
Dutch Magnolia Chickies #36: Alles mag
Tilda's Town #34: Anything goes