maandag 31 december 2012

Gelukkig Nieuwjaar

Het is nog geen 1 januari, maar toch wil ik jullie alvast een gelukkig nieuwjaar toewensen. Edwin komt alvast de champagne brengen...
Mijn kaartje is gemaakt met designpapier van Kruidvat, een randpons en sterrenstans van Boekenvoordeel en plaksteentjes van Action. Kortom, het is weer een budgetkaartje geworden. Ook de zilveren bessen kocht ik in de kerstopruiming bij Kruidvat.

Een goede jaarwisseling, voorzichtig met vuurwerk en tot in 2013!

Met dit kaartje wil ik graag meedoen aan de challenges van
Elke Kaart Een Feestje #147: Goud/Zilver + Daar moet op gedronken worden
Dutch Magnolia Lovers #47: Nieuwjaarscreatie
It's A Magnolia #48: Nieuwjaarswens
Tilda's Town #33: Happy New Year

It's tea time

Het is de laatste dag van het jaar en het is me weer gelukt om op het laatste moment een kaartje te plaatsen. Goed voornemen voor 2012, kaartjes iets eerder plaatsen... Nou ja, m'n kaartje is in ieder geval nog net op tijd om mee te doen aan de challenge van Bij Oma Dee met onderstaande schets. Ik heb de á la Modes You're my cup of tea gebruikt. Voor een echte theedrinker zoals ik kan dit stempeltje natuurlijk niet in de collectie ontbreken. Het papier komt uit een al wat ouder blokje van My Minds Eye. De doily is een creatable van Marianne Design, de bloemen zijn gemaakt met een stans van Joy Crafts. Tja, verder valt er over het kaartje niet zo veel te vertellen. Zometeen plaats ik nog een heel ander kaartje en dan is het voor 2012 voorbij. Op naar 2013...!
 

zaterdag 29 december 2012

Christmas Hug

Kijk nou, wat een lieverd! Dit stempeltje doet me aan m'n neefje denken, die kan ook zo enthousiast lachen. Het is een digi van Whiff of Joy en toen ik 'm zag moest 'ie op een kerstkaart voor m'n zusje. Omdat ik de kaart toch persoonlijk gegeven heb, kon ik me lekker uitleven. Een grote strik met lint van Xenos, een bloementoef met grote en kleine besjes van Action en bloemen. De stans is ook van Whiff of Joy en het tekststempeltje van Action. Als designpapier heb ik een velletje van Magnolia gebruikt. Het afdrukje heb ik natuuurlijk weer gekleurd met m'n Spectrum Noir markers en ik heb m'n snowmarker gebruikt voor de sneeuw.

Met dit kaartje wil ik graag meedoen aan challenge #144 van Whiff of Joy, aan challenge #46 van Addicted to stamps en aan de Spectrum Noir Challenge 'Winter Blues'.

dinsdag 25 december 2012

Be Merry

Alweer zo lang geleden dat ik wat gepost heb op m'n blog. Tja, het was druk met voorbereidingen voor een kerstmarkt. Superleuk om te doen en weer wat verdiend voor nieuwe hobbyspulletjes. Daarna was de zin om te knutselen en te bloggen even een beetje op.

Dus plaats ik nu een kaartje dat ik al een tijdje geleden maakte voor de sketch-uitdaging bij My Favorite Things. Het mooie papier is van Authentique, de poinsetta van Marianne Design. Ik zag dat er ook een geweldige poinsetta-dienamic is uitgekomen, maar voorlopig houd ik 't maar even bij deze.

Hele fijne kerstdagen gewenst! En hopelijk tot snel ;-).