maandag 24 september 2012

Er is er een jarig...


Wat een lieverd is dit, hè? Het schattige aapje is een stempeltje van Whiff of Joy, ik wilde 'm graag gebruiken voor dit kaartje voor mijn neefje. Hij wordt morgen 2 jaar en is gek op dieren. Zo lief!

Ik heb papier gebruikt van Basic Grey 'Oliver', ook heel toepasselijk met aapjes. Achter het afdrukje zie je een tag uitgestanst met een Dienamic van My Favorite Things en de gestreepte strook heb ik met een randpons gemaakt. Het afdrukje heb ik gekleurd met mijn Spectrum Noir markers en ik vind 'm best goed gelukt, al zeg ik het zelf.

Met dit kaartje wil ik graag meedoen aan de challenge #37 van Whiff of Joy: Kathrin's sketch.

zaterdag 22 september 2012

Warme winterwensen


Even een hele korte post, zodat ik nog op tijd ben om mijn kaartje mee te laten doen aan de sketch-challenge van Don & Daisy. Ik vond het wel een lastige sketch met de twee driehoeken, maar uiteindelijk is het best wel gelukt. Bijna alle materialen zijn van Marianne Design. De belletjes kocht ik vorig jaar bij Blokker en de plakparels zijn van Action.

Het afdrukje heb ik gekleurd met Spectrum Noir markers. Ja hoor, ook ik ben overstag gegaan en ik vind het kleuren ermee helemaal geweldig. Het is wel veel oefenen, hoor. Zeker omdat ik nog nooit met markers had gekleurd. Op dit kaartje ben ik bescheiden begonnen, ik heb het jurkje gepaperpieced ;-).

dinsdag 11 september 2012

Zomaar een kaartje...

Vandaag heb ik een kaartje gemaakt voor de challenge van Marianne Design. De uitdaging was bloemen, maar geen plaatje. Voor mij wel lastig, hoor. Ik vind het juist leuk om een stempelafdrukje te gebruiken, maar daarom heet het ook een challenge, haha... Voor het kaartje heb ik alleen maar materialen van Marianne Design gebruikt, alleen de plakparels, het knoopje en de scrappers floss zijn er niet van.

Het kaartje is best leuk geworden, al zeg ik het zelf. Maar ik denk dat ik toch binnenkort weer een stempelafdrukje ga kleuren voor mijn volgende kaartje....

zaterdag 1 september 2012

Anyone for Anya: Party Time

Het is alweer lang geleden dat ik een kaartje op m'n blog heb gezet. Ik heb nog vakantie en ben vooral bezig met andere dingen en weinig met knutselen. Zo af en toe maak ik een kaartje en verder genieten we vooral van de vrije dagen en de rust.
Dit kaartje heb ik weer gemaakt voor de challenge van Anyone for Anya. Dit keer is de challenge een inspiratiefoto. Het afdrukje is van The Greeting Farm en heb ik ingekleurd met Derwent. Haar jurkje is gepaperpieced. Het papier komt uit een blokje van Action. Ik vond daar even geleden nieuwe A5-papierblokken en plakparels, die ik ook op deze kaart heb gebruikt. Hopelijk laat mijn volgende kaartje iets minder lang op zich wachten.

Tot de volgende keer!