zaterdag 19 mei 2012

Op de boerderij

Dit is mijn 2e kaartje van vandaag. Voor mijn eerste post moet je even naar beneden scrollen.
Gisteren heb ik een nieuwe printer gekocht. Een goedkope Epson, speciaal om mijn digitale afdrukjes te printen. Ik gebruikte daar mijn HP printer voor, maar die ging vlekken in combinatie met terpentine en vooral bij de lichte kleuren was dat niet zo mooi. Vandaag heb ik voor het eerst de achtergrond geprint op mijn nieuwe printer en het werkt prima. De achtergrond heb ik van internet gehaald, het is een kleurplaat. Het stempeltje van Ian van The Greeting Farm heb ik gewoon 'ouderwets' gestempeld en ook ingekleurd met Derwent. Zijn pet is gepaperpieced. Omdat het kaartje al erg druk is, heb ik alleen wat touw en een tekststempeltje toegevoegd.

Met dit kaartje wil ik graag meedoen aan de challenge van:
Anyone for Anya: Cherry Red Barn Inspiration

HobbyVision Challenge 3

Vandaag ga ik gewoon twee berichtjes achter elkaar plaatsen. Ik heb heerlijk zitten knutselen, maar ik krijg het altijd weer voor elkaar om het kaartje op het laatste moment te 'moeten' plaatsen voor een challenge. Dit kaartje heb ik gemaakt voor de challenge van HobbyVision. Ik had het stempeltje van Stampavie al een tijdje en vond het nu wel toepasselijk bij de inspiratiefoto. Het is een heel leuk afdrukje om te kleuren en dat heb ik weer gedaan met Derwent. Het papier is van Marianne Design en Eline's Winterhuis, ik heb voor deze kaart het patroonpapierthema uitgekozen. Ook heb ik wat stempels uit de bijpassende stempelset gebruikt. Een paar bloemen en een schaarcharm en het kaartje is af.

Met dit kaartje wil ik graag meedoen aan de challenge van:
HobbyVision: Challenge 3-Foto-inspiratie

donderdag 17 mei 2012

Monochroom grijs

Het is alweer een tijdje geleden dat ik een kaartje heb gepost. Ik had even niet zo'n zin om te knutselen. Vandaag heb ik één van mijn nieuwe stempeltjes van The Greeting Farm gebruikt. Leuk om zo'n zomers afdrukje te kleuren, wel jammer dat het nog niet zo warm en zonnig is. Voor het kaartje heb ik papier gebruikt uit een blokje van My Minds Eye. Dit keer niet de vrolijk gekleurde bloemen, maar de grijstinten. Ik heb het randje met de hand gestikt. Verder een grote strik en wat plakpareltjes. Ik hoop dat dit kaartje clean & simple genoeg is om mee te doen aan de challenge van Simon Says Stamp.

Ik wil met dit kaartje graag meedoen aan de challenges van:
The Greeting Farm: Monochromatic
Simon Says Stamp: Clean & Simple
All That Scraps: Anything Goes

donderdag 10 mei 2012

Lieve mama

Voor Moederdag 'moest' ik een kaartje maken met Tilda. Mijn moeder vindt dat ze zulke lieve snoetjes hebben, dus de keuze voor het afdrukje was snel gemaakt. Ik heb dit keer alleen de grijs en zwart tinten van Derwent gebruikt en ik vind het eigenlijk wel geslaagd. Het papier komt uit een blokje van Action. De bloemetjes zijn van Papermania en heb ik een klein beetje beïnkt, want ze waren wel erg wit. Het lint heb ik met Kerst bij het Tuincentrum in de opruiming gekocht. Ik dacht toen dat het misschien een beetje een lastige kleur roze zou zijn, maar inmiddels heb ik het al vaak gebruikt. Op veel blogs zag ik de dymo-tang voorbij komen, dus heb ik die van mij ook maar eens opgezocht. Ik heb 'm echt al jaren en ook al jaren niet meer gebruikt, maar hij deed 't nog prima.

Met dit kaartje wil ik meedoen aan de challenges van:
Dutch Magnolia Chickies #22: Moederdagkaart
Just Magnolia #155: Anything goes
Addicted to stamps #29: Mother's day card (card for a woman)
Lovely Hänglar or Sweet Magnolia #42: Grey & Colour

maandag 7 mei 2012

Dancing Willow

Dit keer heb ik een kaartje gemaakt met 'Dancing Willow' van Whiff of Joy. Ik vind dit zo'n leuke stempel, je wordt al vrolijk als je naar haar kijkt. Het afdrukje is ingekleurd met Derwent en de rode delen heb ik bewerkt met Stickles. Van de voorkant van het kaartje heb ik een deel afgesneden en vervangen door een stuk geëmbost sheet. Het papier is weer van My Mind's Eye, die blokjes heb ik nog steeds op mijn knutseltafel liggen. Het natuurlijk ook gewoon mooi en vrolijk papier. De bloemetjes heb ik gemaakt met een malletje van Joy en de blaadjes met een Creatable van Marianne Design. Verder nog wat twine, een bloemencharm en wat plaksteentjes en wat mij betreft is het kaartje daarmee klaar.

Ik wil met dit kaartje graag meedoen aan de challenges van:
Simon Says Stamp Challenge: Anything Birthday Goes
Whiff of Joy Challenge #128: Bingo (Charms, Buttons, Dies/Punches)

Alvast welterusten en tot de volgende keer!

donderdag 3 mei 2012

Shopping Tilda

Vandaag heb ik een kaartje uit mijn 'restjes'bak gemaakt. Daar had ik het ingekleurde afdrukje en het bijpassende papier al een hele tijd in liggen. Omdat de challenge bij Magnolia Down Under 'Bon Voyage' is kwam het afdrukje nu mooi van pas èn ik heb weer wat opgeruimd (niet dat je het verschil ziet, maar toch...). Het papier is een oudere lijn van My Mind's Eye, het lint is van Xenos en de knoopjes komen uit een zakje van Boekenvoordeel. De randjes heb ik dit keer weer met de hand gestikt met 2 draadjes borduurgaren, ik vind het beter gelukt dan de vorige keer.

Met dit kaartje wil ik graag meedoen aan de volgende challenges:
Just Magnolia #154: Buttons and Bows
Totally Tilda Challenge #145: Stitching
Magnolia Down Under Challenge #144: Bon voyage
Magnolia Stamp Lovers: Stitching- real or faux

Voor mij is het nu lekker weekend, hopelijk heb ik nog wat tijd om te knutselen.
Een fijne avond en tot de volgende keer!

dinsdag 1 mei 2012

Daisy in de lente

Vandaag een kaartje met een lief afdrukje van Daisy die krokusjes plukt. Het is een lente-achtig verjaardagskaartje geworden. In mijn geval lijken de bloemen die Daisy plukt trouwens meer op tulpjes, want ik heb nog nooit roze krokusjes gezien. Bestaan die eigenlijk wel? Ik heb het 'Eline's flowerz' papier gebruikt, weer in roze en groen. De volgende keer zal ik mezelf eens uitdagen door het meer oranje papier te gebruiken. Voor de blaadjes achter de bloemen heb ik Creatables gebruikt en de kleine vlindertjes zijn gemaakt met ponsjes van Action.

Met dit kaartje wil ik graag meedoen aan de challenges van:
Marianne Design Challenge #54: Lentekaart
Sketch Saturday #205