zondag 29 april 2012

Lief uiltje

Vandaag heb ik heerlijk dit lieve afdrukje van Pollycraft zitten kleuren, ik vind het uiltje zo schattig. De schets komt van het Pollycraft Challenge blog. Het papier is van Echo Park, This & That 'Graceful'. De bloemen heb ik weer gemaakt van foamrubber met malletjes van Joy, achter de bloemen heb ik Creatables gebruikt. Het tekstje is van Marianne Design en heb ik gestempeld in een Spellbinder. Ik vind het door de kleurtjes en het afdrukje een lief kaartje geworden, al zeg ik het zelf! 

Nog een fijne avond en tot de volgende keer!

zaterdag 28 april 2012

Birthday Cupcakes

Volgens mij ben ik mijn inspiratie een beetje kwijt, over dit kaartje heb ik echt heel lang gedaan. Schuiven met papiertjes en embellishments, maar uiteindelijk is het dit geworden. Het papier komt uit een blokje van My Mind's Eye, het afdrukje is van CC Design en heb ik weer gekleurd met Derwent. Door het papier, de sketch en de stiksels is het kaartje best wel druk, dus ik heb alleen twee papieren bloemen en een geruite strik toegevoegd.

Met dit kaartje wil ik graag meedoen met de challenges van:
Addicted to stamps challenge #28: Cakes and/or Stitching
Simon Says Stamp: Anything Goes

dinsdag 24 april 2012

Zomaar een lief kaartje

Van het weekend zijn we heerlijk weggeweest naar Ameland. Het weer was redelijk, in ieder geval overwegend droog. Vanavond had ik weer even tijd om aan mijn knutseltafel te gaan zitten en dit is het resultaat. Het afdrukje is van The Greeting Farm en heb ik ingekleurd met Derwent. Het papier is van My Mind's Eye. Bij de bloem heb ik Creatables van Marianne Design gebruikt, de bloem zelf had ik al heel lang liggen. Zonde om weg te gooien als 'ie van zo'n kunstbloemtak (of zoiets ;-)) is afgevallen, in plaats van het plastic steeltje dat er aan zat, heb ik een brad in het midden gedaan. Nog wat lint en plakparels en mijn knutselavond was weer geslaagd.

Met dit kaartje wil ik graag meedoen aan de challenges van:
Simon Says Stamp Challenge: Dawny's Sketch
All That Scraps Challenge: Anything goes

Alvast welterusten en tot de volgende keer!

zaterdag 21 april 2012

Fijne dag, Daisy!

Dit is mijn tweede post vandaag.
Ik heb mijn stempeltje 'Knitting Daisy' van Marianne Design maar eens voorzien van inkt en vervolgens het afdrukje ingekleurd met Derwent. Het papier komt uit een blokje van Basic Grey 'Kissing Booth'. De bloemen bestaan uit bloemen gestanst met malletjes van Joy uit foamrubber en gehaakte bloemetjes, met in het midden een minibrad. Achter de bloemen zie je Creatables van Marianne Design. Dit keer heb ik de cirkels van de tekst en het afdrukje beïnkt met roze inkt. Verder nog wat roze twine met een schaar-charm en wat plakparels en ook dit kaartje is klaar.

Met dit kaartje wil ik graag meedoen aan de challenges van:
Sketch Saturday #203
Elke kaart een feestje, Uitdaging #111: Zelfgemaakte bloemen

vrijdag 20 april 2012

Butterfly Tilda

Een snelle post vandaag, want ik wilde dit kaartje nog op tijd inzenden. Voor het kaartje heb ik papier gebruikt uit een blokje van My Mind's Eye. De bloemen zijn gemaakt van foamrubber van Action met een malletje van Joy, in het midden zitten brads van Boekenvoordeel. De blaadjes zijn een Creatable van Marianne Design. Het grotere vlindertje is ook gemaakt met een malletje van Joy, de kleinere vlindertjes met een ponsje van Action. Ik had eerst een kant en klaar label gebruikt, maar dat was niet de kleur van het kraft cardstock. Daarom heb ik het label uiteindelijk maar zelf gemaakt met een grote labelpons en een klein cirkelponsje.

Met dit kaartje wil ik graag meedoen aan de challenges van:
Simply Magnolia: Sketch
Magnolia Stamp Lovers: Butterflies
Magnolia-licious: Colour challenge #17
It's a Magnolia Challenge #30: Lentekaart

dinsdag 17 april 2012

Vlaggetjes en bloemen

Bij een verjaardag horen vlaggetjes en bloemen (vind ik tenminste ;-)), vandaar dat je ze allebei op dit kaartje terug ziet. De kaart was oorspronkelijk vierkant en heb ik met de cirkelsnijder rond gesneden. Ik gebruik eigenlijk liever nestabilities, maar die heb ik niet zo groot. Ach, zo is het ook gelukt. Het papier komt uit een blokje van Boekenvoordeel. De vlaggetjes heb ik zelf gemaakt met papier uit hetzelfde blokje. Het 'kanten' randje is van Action en een soort zelfklevend fluweelband. Het afdrukje heb ik gekleurd met Derwent en de bloem is bewerkt met Stickles, maar volgens mij is dat niet zo goed te zien op de foto.

Met dit kaartje wil ik graag meedoen aan de challenges van:
Dutch Magnolia Lovers #30: Ronde kaart, wit + één andere kleur
Magnolia Down Under Challenge #142: Flags and banners
Magnolia Cards Challenge #15: Blauw en wit
Totally Tilda Challenge #44: Happy Birthday Tilda

Nog een fijne avond en tot de volgende keer!

zondag 15 april 2012

Welkom kleintje

Voor de challenge van Marianne Design heb ik dit cadeautasje gemaakt in de stijl van dit kaartje. Ik heb weer het papier uit het blok 'Eline's Romantic Nursery' gebruikt en dit keer het stempeltje dat bij deze serie hoort. De sokje-creatable heb ik gewonnen met de vorige challenge en die kwam nu mooi van pas. Ook het tekststempeltje is van Marianne Design. In het cadeautasje past precies een paar sokjes.

Van de week maakte ik nog een geboortekaartje op verzoek, net iets anders dan de vorige. Omdat ik de tekst 'A star is born' had gebruikt, vond ik het wel toepasselijk om de houten sterretjes van Xenos erbij te gebruiken.
Het weekend zit er weer op. Nog een fijne avond en tot de volgende keer!

zaterdag 14 april 2012

Happy B-Day

Hier ben ik weer met een kaartje voor de uitdaging bij 'Anyone for Anya?'. De uitdaging was deze week een inspiratiefoto. Ik vond het papier uit een blokje van 'My Minds Eye' wel wat lijken op de honingraat van de foto. Verder wilde ik graag de houten bij van Action gebruiken. Wel wat groot in verhouding tot het afdrukje, maar ik vind het wel kunnen. Het lijkt net of het gezichtje wit is, maar ik heb het toch echt gekleurd. Volgende keer misschien maar iets donkerder. Het lint en de plaklettertjes komen bij Wibra vandaan, het knoopje is van Boekenvoordeel en de dewdrops zijn van AnMaCreatief. Die kreeg ik bij een bestelling.

Nog een fijne avond en tot de volgende keer!

vrijdag 13 april 2012

Beterschap

Deze week heb ik toch nog even tijd gehad om te knutselen. Ik heb papier uit een nieuw blokje van Echo Park - This & That 'Graceful' gebruikt. Heel kleurrijk papier! Het afdrukje van Magnolia heb ik weer ingekleurd met Derwent. Voor de bloem heb ik creatables van Marianne Design gebruikt (het blad en de 'spriet'), in het midden van de papieren bloemen zit een brad van Xenos. Nog wat lint en plaksteentjes en er is weer een kaartje klaar.

Met dit kaartje wil ik graag meedoen aan de challenges van:
The Dutch Magnolia Chickies #20: Beterschap
Magnolia Down Under #141: Sketch

dinsdag 10 april 2012

Whiff of joy challenge #126

Dit is mijn laatste kaartje dat ik van het weekend heb gemaakt. De werkweek is weer begonnen, dus heb ik jammer genoeg minder tijd om te knutselen. Ik heb weer het papier van Maja Design gebruikt, dat lag nog op mijn knutseltafel. Ook heb ik weer ruitjeslint gebruikt. Het thema van de challenge bij Whiff of Joy is 'Spring is in the air', daarom heb ik dit vrolijke afdrukje gebruikt. Het lijkt me nu wat fris, maar hopelijk wordt het snel beter weer en kunnen we net als Willow met korte mouwen en zonder jas naar buiten.

Nog een fijne avond en tot de volgende keer!

maandag 9 april 2012

A little birdie told me...

Wat een weer is het vandaag, hè? Het regent hier al de hele dag, dus heb ik de hele dag geknutseld. Héél vervelend ;-). Ik zag bij 'Sketch Saturday' een leuke sketch en de challenge wordt deze week gesponsord door 'Tiddly Inks'. Dat bracht mij op het idee om dit digitale afdrukje van Wryn te gebruiken. Voor mijn kaartje heb ik alleen haar hoofd en het vogeltje gebruikt. Het gehele afdrukje zie je vast ook nog wel eens voorbij komen. Het papier komt uit een blokje van Boekenvoordeel, verder heb ik alleen wat bloemetjes toegevoegd. Het tekstje heb ik zelf gemaakt en uitgesneden met een nestabilitie. De 'rest' van de tekst heb ik aan de binnenkant van de kaart geplakt.
Met dit kaartje wil ik graag meedoen aan de volgende challenges:
Sketch Saturday #202
Tiddly Inks Challenge #83: Birthday Bash

zondag 8 april 2012

Vrolijk Pasen!

Vandaag een snelle post, want we gaan zo op familiebezoek. Ik wilde nog even dit toepasselijke paaskaartje plaatsen. Het papier is van Maja Design, ik heb het eindelijk weer eens gebruikt. Het is zo mooi dat ik het bijna zonde vind om te gebruiken. Vandaar dat ik verder ook niet zoveel extra's op het kaartje heb gedaan. Ik zocht nog een plaatsje voor een bloementoef, maar die heb ik uiteindelijk toch weggelaten. Het afdrukje is van Magnolia en is ingekleurd met Derwent.

Met dit kaartje wil ik graag meedoen aan de volgende challenges:
TOMIC #44: Somebunny loves you
Magnolia Cards Challenge #14: Paaskaart
Kleuren met Derwent en Prisma Colour #7: Pasen
Just Magnolia #151: Anything goes

Nog fijne paasdagen en tot de volgende keer!

zaterdag 7 april 2012

Birthday wishes

Heerlijk, hoor dit extra lange weekend. Heb ik mooi tijd om te knutselen. Dit keer heb ik een eenvoudig verjaardagskaartje gemaakt. Altijd handig om op voorraad te hebben. Het afdrukje is van The Greeting Farm en is ingekleurd met Derwent. Het papier komt uit een blokje van Action. Ook het taartkleedje en het lint komen daar vandaan. Het tekststempeltje is van de nieuwe stempelset van Eline. De sketch is van Anyone for Anya? van twee weken geleden. Toen had ik geen tijd, vandaar dat ik 'm nu maar heb gebruikt. De uitdaging van deze week bij Anyone for Anya? is 'Teal' en daar wil ik met dit kaartje graag aan meedoen.

Ik zag van de week dat ik de challenge van Marianne Design heb gewonnen, een leuke stans van een babysokje. Daar kan ik vast weer leuke kaartjes mee maken ;-).

Van de week ben ik er weer met een nieuw kaartje. Tot dan!

dinsdag 3 april 2012

Bedankt

Vandaag heb ik een kaartje gemaakt met deze schattige Tilda, als bedankje voor een zakje zelfgehaakte bloemetjes dat ik zomaar gekregen heb. Tilda heb ik gekocht toen we een weekendje weg waren, er is altijd wel een hobbywinkeltje in de buurt waar ik even kan gaan kijken. Voor het kaartje heb ik papier uit een blokje van Action gebruikt. De plaklettertjes zijn van Zeeman, de plakpareltjes van Boekenvoordeel en de blaadjes van Kruidvat. Je ziet, je hoeft echt niet alleen maar naar een 'echte' scrapwinkel om leuke kaartjes te kunnen maken.
De foto heb ik gemaakt toen het al donker was. Ondanks de daglichtlamp is 'ie toch wat donkerder dan de vorige foto bij daglicht.

Met dit kaartje wil ik graag meedoen aan de volgende challenges:
Dutch Magnolia Lovers #29: 'Back in time' + kleurenpalet (blauw-wit-grijs)
Totally Tilda # 43: Tilda holding a flower/bunch of flowers
Sketch Saturday #201

Alvast welterusten en tot de volgende keer!

maandag 2 april 2012

Beschuit met muisjes!

Pfff, ik zag zoveel mooie inzendingen op het Marianne Design Challenge blog, dat ik mijn kaartje al bijna niet meer durfde in te sturen voor challenge # 52. Ik ben er niet helemaal tevreden over, maar weet niet precies waar dat aan ligt. Ach, misschien vind ik het morgen wel meevallen als ik het kaartje weer bekijk, dat gebeurt wel vaker.
Ik heb nieuwe en oude materialen van Marianne Design gemixt. Het papier is van Eline's Romantic Nursery en is, net als het tekstje 'Beschuit met muisjes!', nieuw. De andere stempels zijn al ouder.

Welterusten en tot de volgende keer.